Micro lån

by admin on juli 10, 2012

Det finns flera olika sätt att ansöka om micro lån på. Det kanske absolut vanligaste är att göra en vanlig ansökan på internet. Det är något som absolut alla micro lån bolag erbjuder. Att ansöka om ett lån på detta viset är väldigt enkelt. Det enda du behöver göra är att bestämma dig för vilket bolag det är du vill använda dig av och sedan gå in på deras hemsida. Väl där är det bara fatt först fylla i vilken storlek på summan du vill ha på ditt micro lån och vilken period det är du vill ha lånet. Efter det så är det bara att fylla i dina uppgifter och de flesta bolag brukar ge dig ett svar redan inom en timme och då vet du att du kommer få pengarna på kontot inom dem närmaste dagarna.

Det finns självklart fler sätt att ansöka om lånet. En del boalg kan man ringa till och försöka fixa det via det sättet. Det är dock inte något som alla erbjuder men om man letar runt lite så kan man sköta det även via telefon.

Ett annat sätt som brukar fungera om du har lånat en gång tidigare är att du kan ansöka om micro lånet via sms. Då har de redan gjort en kreditbedömning så om du skötte din tillbakabetalning förra gången så kommer du att få svar direkt och pengarna på kontot redan inom ett par dagar.

Det är ofta enkelheten till att ta dessa lånen som lockar. Det är snabbt och smidigt och du vet vad du får. Och det kan vara värt dem hundralapparna det kostar ibland

Next post: